Onderstaand de prijzen per 1 maart 2022 incl. BTW - Wij accepteren pin & cardbetalingen 


Wij accepteren card betalingen - u kunt bij ons pinnen

Prijslijst

Pedicurebehandeling

€ 37,50


Nagels knippen en verzorgen, nagelwallen verzorgen, eelt verwijderen, 1 likdoorn of kloof verwijderen, ingegroeide nagels behandelen, behandeling afsluiten met warme doeken en incrèmen van de voeten.

Complete pedicurebehandeling

€ 42,50


Als standaard pedicurebehandeling- indien er sprake is van ernstig verdikte nagels, meerdere likdoorns, kloven of veel eelt. Behandeling afsluiten met warme doeken en incrèmen van de voeten.

Wellness pedicurebehandeling

€ 60,00


Een heerlijke kuurbehandeling voor de voeten! Pedicurebehandeling; een voeten-scrub & warme doeken en onder het genot van een drankje, een warme Keratine pakking. Onderdeel: een voetmassage

Actie:Zomermaanden Gelnagellak pedicurebehandeling

€ 57,50


Complete pedicurebehandeling en na de behandeling teennagels lakken met Gelnagellak van LCN of BLUE SKY. Beide prachtige kwaliteitsmerken. (prijs is incl. het verwijderen )

Gelnagellak / gelpolish LCN - BLUE SKY

€ 44,50


Alleen nagels knippen en verzorgen & lakken van de teennagels met Gelnagellak. Kwaliteitsmerken: LCN of Blue Sky. (prijs is incl. het verwijderen )

Elders geplaatste Gelnagellak verwijderen

€ 9,50


Uiteraard kunt u Gelnagellak wat door iemand anders is gezet, in de pedicurepraktijk vakkundig machinaal laten verwijderen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Nagelbeugeltechniek

€ 17,50


Prijs per nagelbeugel geplaatst tijdens een pedicurebehandeling. Een nagelbeugel wordt geplaatst om te voorkomen dat een nagel ingroeit. De pedicure geeft u graag uitleg en voorbeelden!

Nagelbeugeltechniek, nacontrole

€ 17,50


Controle afspraak na het op maat maken en plaatsen van een nagelbeugel. De nagelbeugeltechniek is een pijnloze en effectieve techniek tegen oa ingroeiende nagels. Vindt plaats een week na plaatsing

Medical Taping (Kinesio taping)


Kosten zijn afhankelijk van de behandeltijd, de grote van het te behandelen gebied en de complexiteit ervan.

Cadeaubon


De cadeaubon is leverbaar vanaf € 20,00 en wordt feestelijk verpakt! De ontvanger kan kiezen voor een heerlijke pedicurebehandeling of een product naar keuze.

Extra's - voetencheck

€ 0,00


Een voetencheck, anamnese van de voeten, behandelplan opstellen (alleen de 1e keer gratis)

Vergeten afspraak

€ 26,50


In de praktijk wordt gewerkt op afspraak. Heeft u een afspraak vergeten, dan zijn wij genoodzaakt € 26,50 in rekening te brengen i.v.m. de gereserveerde tijd.