Mijn specialisaties

Als gediplomeerd pedicure – en lid van brancheorganisatie ProVoet – ben ik  mij na de basisopleiding verder gaan verdiepen in specialisaties en technieken. 

Daarnaast ben ik Sportpedicure. Daardoor ben ik als pedicure in staat heel specifiek sportgerelateerde klachten aan de voeten te behandelen en adviezen te geven. U kunt ook bij mij terecht voor Medical Taping (kinesio taping) van de onderbenen, enkels en voeten. (Hierbij kunt u denken aan het tapen van een hallux valgus, een hielspoor, achillespeesklachten, hamertenen, interdigitale likdoorns ( likdoorns tussen de tenen), een geblesseerde enkel of bijvoorbeeld  een zweepslag. 

Daar waar nodig zal ik een verwijzing richting (sport-) podotherapeut of fysiotherapeut geven. 

Nagelbeugeltechniek

Nagelbeugeltechniek is het plaatsen van een beugel om te voorkomen dat een nagel ingroeit. Ook wordt deze techniek toegepast om teennagels die door verschillende oorzaken scheef, rond of krom groeien. 

De nagelbeugeltechnieken worden alleen toegepast door een (medisch) pedicure die zich hierin gespecialiseerd heeft.

Gelnagellak

Gelnagellak is de beste uitvinding ooit voor wie houdt van prachtig gelakte nagels! Met de komst van gelnagellak heb je geen last meer van bladderen of beschadigingen. Professioneel opgebrachte gelnagellak houdt op de teennagels minimaal 30 dagen. Kortom; prachtig gelakte nagels gedurende de hele vakantie. Voorwaarde is wel dat de nagels gezond zijn, uw pedicure kan u vooraf vertellen of uw nagels geschikt zijn voor deze gelnagellakbehandeling.

Pedicurepraktijk 232 in Assen werkt alleen met kwaliteitsmerken zodat u verzekerd bent van wekenlang perfect gelakte nagels.    

Wellness pedicurebehandeling

Een heerlijke kuurbehandeling voor de voeten. Een pedicurebehandeling; een voeten-scrub & warme doeken en onder het genot van een drankje en wat lekkers een hydraterende Keratine voetpakking. Onderdeel van de behandeling: voetmassage. De wellnessbehandeling staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten.  Zeer geschikt als cadeau!

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.