Pedicurepraktijk 232 is reseller van Sockwell

De collectie kousen en sokken van het Amerikaanse merk Sockwell zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek, opgebouwd uit hoogwaardige garens van bamboe, merino- en alpaca-wol. Niet alleen door hun trendy design zijn ze aantrekkelijk voor wandelaars en mensen met een staand beroep. Vanwege hun matige of ferme compressie verkleinen ze de kans op spataderen en gaan ze vermoeide benen en voeten en zwellingen tegen. De naadloze sokken, die drukplekken voorkomen, zijn ideaal voor diabetici.

De exclusieve collectie van Sockwell die leverbaar is in de praktijk bestaat uit: compressiekousen, steunkniekousen, reiskousen, vliegtuigkousen, diabetes- en reumasokken, hielspoorsokken, wandelsokken en sportcompressiekousen.

Vraag uw pedicure ernaar, zij geeft u graag uitleg!   

 


Sockwell therapeutische sokken
Sockwell compressie-kousen

Last van opgezette enkels en vermoeide onderbenen?

Ga het opzwellen van de enkels en voeten tegen en voorkom het gevoel van vermoeide onderbenen door het dragen van compressie-kousen. Sockwell  heeft een modieuze collectie compressie-kousen. Niet alleen voor dames maar ook een moderne lijn speciaal voor de heren. 

Door de compressie - matig c.q. ferm - voorkomen ze het gevoel van vermoeide onderbenen en voeten. Bovendien verkleinen ze de kans op spataderen. Tevens helpen ze om zwellingen tegen te gaan. Ideaal voor mensen met een staand beroep.

Daarnaast zijn de kousen preventief  te gebruiken bij lange vlieg- of busreizen om zodoende reizigerstrombose te voorkomen. Door het dragen van compressiekousen worden de beenvaten gedurende de reis ondersteunt. De compressiekous geeft nl. druk op de vaten en verhoogt daardoor de stroomsnelheid van het bloed.


Sockwell compressie-kousen
Sockwell compressiekousen eenvoudig aantrekken

Zo trekt u uw Sockwell compressie-kousen gemakkelijk aan

1. HANDPALM IN DE HIEL
Steek uw arm helemaal in de kous met de palm van uw hand in de hiel van de sok.

2. KOUS OPROLLEN
Pak de boord van de kous en sla de kous terug tot de hiel van de kous zichtbaar is; de kous is nu deels binnenstebuiten.

3. VOET IN DE KOUS
Steek uw voet zo ver mogelijk in de kous met uw hiel precies in de hiel van de kous.

4.TERUGROLLEN EN . . . KLAAR!
Rol de kous terug over enkel en kuit en voilà.


Sockwell sokken voor diabetici en reumapatiënten

Sockwell heeft een prachtig modieuze lijn speciaal voor gevoelige voeten. Deze naadloze sokken hebben een bijzonder goede pasvorm en helpen, door hun ingenieuze maakwijze en therapeutische eigenschappen, drukplekken te voorkomen. Deze sokken worden geadviseerd voor diabetici en mensen met reumatische klachten.  


Sockwell Goodhew sokken voor diabetici