Wellness pedicurebehandeling Lakshmi


Wellness pedicurebehandeling

Elke Wellness Pedicurebehandeling begint met een pedicurebehandeling en een dieptereiniging (scrub). Daarna leggen we het accent op het hydrateren en voeden van uw huid onder het genot van een drankje en iets lekkers. Doordat een voetenmassage onderdeel is van de behandeling kunt u helemaal tot rust komen.   

Doel: De behandeling richt zich met name op de verbetering van de schrale en droge huid en het verminderen van roodheden. De intensief voedende ingrediënten zorgen voor een fluweelzachte huid. Zelfs tot 10 dagen na de behandeling! 

Door het scrubben van de voeten worden de voeten intensief gereinigd en overtollige huidschilfers verwijdert. Dit stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een optimale opname van de warme keratinepakking die daarna volgt. Deze pakking moet ongeveer een kwartier inwerken om optimaal zijn werk te kunnen doen. De keratinepakking is sterk hydraterend en zorgt voor een goede vochtbalans in de huid. In de pakking zitten plantaardige keratine, vitamine E en een helende kruidenolie uit Brazilië, deze weert roodheid en schimmels. De behandeling vermindert direct roodheden en irritaties door de huidbalans te stabiliseren.  Daarnaast stimuleert de pakking het vermogen van de huid om vocht vast te houden en versterkt het de huideigen beschermingsbarriere.

In de wellnessbehandeling wordt gebruik gemaakt van de producten van Lakshmi. Lakshmi is het merk voor doelgerichte en effectieve huidverbeteringsbehandelingen. Sinds 1996 brengt Lakshmi met veel passie de BIO-ECO gecerticificeerde producten op de Nederlandse markt.


Lakshmi